Sommaren är nästan slut...

I alla fall om man får tro min pappa! Han muntrar alltid upp en med kommentarer som "nu går vi mot mörkare tider" eller "usch va kallt det är innan solen gått upp på morgonen". Kan ju ha att göra med att han cyklar till jobbet 05.30 på morgonen!

Millie, Kelly, mamma och jag spenderade 5 veckor på vårt landställe. Vi fick besök i olika omgångar och jag skulle nog kunnat stanna längre om det inte vore för avsaknade av Internet och ordentlig telefon. Det blev aldeles för lite träning av hundarna men en hel del viltspår. Vi ska se om Millie och jag inte tar och kniper anlagsprovet under hösten i alla fall!
Flickorna visade prov på hur utställningsaveln kan förstöra hundars små kroppar. När flickorna for i sjön från bryggan visade det sej att ingen av dem är speciellt simkunniga. Inte ens när man bar ut dem och försiktigt lät dem paddal igång innan de släpptes fungerade flytförmågan till 100%. Så det var flytväst på som gällde och simmträning i vår långgrunda lagun.

Höstens kurser startar lite smått på tisdag med teori för mina två grupper i valp & vardagslydand. I ena gruppen är det bara Ridgebacks och i den andra har vi en blandad

RSS 2.0