Bortsprungen hund i Visby, Gotland


Jag behöver lite hjälp från Gotland! Min kompis hund Lucas sprang bort från Rastplats Gotland, nära hamnterminalen i Visby idag måndag 6/12. Han har inget reflexhalsband eller täcke, men ett vanligt Hurtta halsband med id-bricka.
Lucas ser ut som en svart och vit Pointer och är öronmärkt. Han är en väldigt snäll hund på ca. 7 år men är inte intresserad av att gå fram till främlingar, gillar tikar men inte hanar och är kastrerad. Lucas hoppade över staketet i rastgården och satte efter en hare.
 
Om ni ser honom:
ring matte Jenny 073-066 90 80
husse Nils 0708-22 77 45

STOR hittelön utlovas!

Sprid gärna vidare!





-


Måndagsgruppen does it again!


skrattar Jag hade iaf väldigt roligt på träffen idag! I dag la vi krutet på följsamhet, hälsa fint, hundmöten och så klart den stora stafetten där alla fick visa hur det hade gått med "mellan"-träningen.

Prins Adam och husse gjorde en stark insats under stafetten! Såg också i ögonvrån att träningen rullade på bra när ni körde fotgående vid sidan av. Lilla Kelly har gjort enorma framsteg, trots en dagen till ära nästan döv matte blink Bra jobbat L! Lille Zion var klockren och sa inte ett knyst. Ni har så fin kontakt så mina påtryckningar att ni ska börja med Freestyle kommer inte upphöra flirta
Kung Bubba var lika duktig som vanligt och fick till slalom riktigt bra på slutet. Förhoppningsvis gillar han det bättre än "mellan" skrattar Mollie-boll har gjort sånna framsteg och det är verkligen en glädje att se henne tillsammans med Carin! Ni får en guldstjärna för er insatts i stafetten! tummen upp
Shandy var lite frusen på slutet men hälsade så snyggt på mej med nosen i handen och hundmötena gick som en dans. Lilla Donna blir bara sötare och sötare tycka om och duktigare och duktigare! Heja er! Chiefa spelar också för det söta laget och det märks att matte tränar med sin lilla tös. Hon hälsade så fint, gav sej på slalom och tog hundmötena med lugn.
Höll på att glömma lille Ettan! Han va duuuktig och matte E gjorde ett väldigt bra jobb med slalomträningen på slutet! Husse måste bara komma ihåg att anmäla sej på forumet nästa gång petar så det blir enklare för mej med planeringen.

Det var helt underbart att bara stå och titta och lyssna på er när ni tränade hundmöten. Alla gjorde det de skulle, trots en stor grupp och mycket störning runt så skötte sej hundarna galant och det enda jag hörde var "braa", "duktig tjej", klickers och godissmask. Som musik för mina öron love



-

RSS 2.0