Hundägare är ett konstigt släkte.


Hittade den här listan hos Lovisa (4fota.se) och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, just för att det stämmer så bra... Jag utgår ifrån att det mest är hundmänniskor som läser här och jag vet att ni kommer känna igen er.

Hundmänniskor är konstiga. Hundmänniskor som är aktiva med sin hund i någon gren är ännu konstigare. Hjälp mig fylla på listan! Här kommer 10 jag kommit på:

  1. Du städar inte i bilen. Du röjer i bilen. Städa är ingen idé, men röja ut det översta lager takeaway-förpackningar, gamla köttbullepaket och skaka ur lerkockorna från golvmattorna kan man gott kosta på sig någon gång i halvåret.
  2. När kompisen köpt ny bil,  är det första (och enda) du inspekterar: kombiutrymmet. Ska det sättas in grindar? Eller en bur? Är det bra plats, högt upp att hoppa för hundarna?
  3. När kompisen blir gravid är det första du frågar, efter ett flyktigt ”Grattis”: ”Vem ska tävla din hund när du är höggravid?”. Tillägg: När barnet är 8 veckor är det per automatik leveransklar. Har lite svårt att säga rätt gällande adopterad/importerad. Kanske inte så uppskattat att få frågan varifrån barnet är importerad..
  4. Det finns två sorters dagis. Vanliga dagiset, och människodagis.
  5. Lämnar man hemmet utan hundar, vet alla dina vänner du umgås med att maxtiden du kan vara borta är 4 timmar.
  6. Man frågar inte om man kan ta med hunden när man besöker vänner. Man tar bara med dem. Ibland kan man inflika, ”Är det okej att jag tar med alla mina?” men det är bara av låtsad artighet.
  7. Minst en hylla i frysen är vigd åt märgben, avsågade rådjur- och/eller älgben, döda skator, änder eller andra fåglar. Infryst blod kan också hittas på denna hylla.
  8. Samtliga fickor i alla ytterplagg är bulliga av alla oanvända bajspåsar du har däri. Tillägg: Plus att det är hundgodissmulor i ALLA fickor
  9. Du kånkar gladeligen hem flera meter stinkande tjursnopp ”För det är ju så bra och hållbara tuggisar”.
  10. En väckarklocka som ringer 07:30 en lördagmorgon är en ”Väl tilltagen sovmorgon”.

Blev det 10 av 10 rätt ;)



-


Lukas är hemma igen!




Hans husse hittade honom efter ett dygn ute i kylan!



-

Dr House är också en klickertränare!


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=noX2xcUg0IE#



-

RSS 2.0