Glad midsommar!

Det blev en grå midsommar med några regndroppar och aldeles för mycket mat hos "svärfar". Är väl tredje året i rad nu och har nästan blivit en tradition. U och jag skötte grillen och lyckades bränna allt utom vårlöken. Men gott blev det! Svärfar gjorde jordgubbstårta till efterrätt, somrigt värre. Men man får vara tacksam för infravärme under våra svenska sommarkvällar...

Igår kom lilla Lisa hit och tränade. Matte och husse har haft lite svårt vid hundmöten och så har Lisa tagit på sig jobbet att skälla ut vissa underliga typer under promenaderna. Men hon gjorde stora framsteg under vår timme tillsammans och på slutet kunde Millie och jag gå förbi utan att hon brydde sig speciellt. Med lite träning hemma kommer det det lösa sig utan problem.

Sen bar det av ut i spårskogen för viltspår med Juni och Vera. Oj vilka framsteg damerna har gjort! De har så olika stil i spåret men är båda väldigt duktiga. Nu har de en månad på sig att träna tills vi ses igen och det ska verkligen bli kul att se deras utveckling.

På kvällen fick Alec besök av vad som med största sannolikhet ska bli hans nya familj. Matte har ju redan varit här och hälsat på en gång så nu var det husses tur att bli kär i nallebjörnen. Vi får hjälp från SOS att klara av hembesöket i helgen och sen återstår bara en veterinärbesiktning innan Alec är klar att flytta. 
Usch va svårt det kommer bli att släppa den underbara lille hunden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0