Välkommen valp!

Nu har det flyttat in en liten, svart, krullig pumipojke hos oss. Han heter Thrisztan och kommer från Bennaz kennel. Valet av uppfödare har ju tagit sin tid och när jag blev snuvad på pumipojken som jag var och tittade på för någon vecka sedan var det skönt att träffa en ärlig uppfödare som Gill. Vi tycker kanske inte lika om allt, men är i alla fall raka och ärliga med varandra.

Millie och valpen träffades på uteplatsen och han såg väääldigt skeptisk ut. De luktade lite på varandra och det såg ut som om det gick upp ett litet ljus i huvudet på Thrisztan "oj det är ju faktiskt en hund". Men när Millie gjorde lekinviter tjöt han och rusade in och satte sej under en stol. Lillkillen har bara hängt med krulliga hundar och måste få lite tid på sej att förstå de korthårig också =)

Det känns omtumlande, läskigt men också väldigt spännande att få hem en egen oförstörd valp. Alla mina hundar har ju hittills varit omplaceringar med olika tråkiga erfarenheter i bagaget. Nu får man börja från början och har inget att skylla på =) Ska bli grymt!


image28


image26

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0