Träningsträff



Äntligen var det dags för en till träningsträff! Jag hjälpte Anna att kedja tandvisningen och fick ännu en ursäkt att klämma på söta Kvatro. Tina körde framförmappen med Freddie och fick hjälp med Sabinas target av Anna.
Millie verkade få ordning på frys på target med externbelöning förra gången men idag gick det inte alls som vi hade tänkt. Borde ha börjat att köra frys med ovändt lockande! Så går det när man skyndar och inte planerar innan. Vad är det Eva B. brukar säga? TPT - tänk, planera, träna!

Muhze fick leka med störning, träna lite stadga i stå och försöka motstå frestelsen att skälla för att ingen tittar på honom just då. Gick ganska bra faktiskt.
Tok-Kelly var med för att passivitetsträna och det var klar skillnad från förra gången. Det var nog skönt för mamma att se att det GÅR att få ordning på den hunden bara hon tränar.
Vi avslutade med en liten platsliggning. Jag stod bara två meter bort och gick tillbaks och belönade flera gånger. Måste fundera igenom hur jag vill att platsliggningen ska se ut. Funderar på att köra med hakan i backen hmm....






-

Kommentarer
Postat av: Anna H

Tack för hjälpen med träningen igår! :)

2008-06-28 @ 13:22:48
URL: http://web.telia.com/~u25803499/
Postat av: Sofie och Sally

Hej hej! Så du har blogg! Det har jag inte sett på innan! Vad stor Muhze har blivit! Han ser ut som ett riktigt charmtroll! :)



Hoppas du får en fortsatt trevlig sommar med mycket sol och hbundträning!



Hälsningar Sofie och Sally

2008-07-15 @ 21:13:26
URL: http://www.stallions.se/sally

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0