Det går framåt.



Nu har Millie och Muhze äntligen lekt ordentligt flera dagar i rad. Innan har de ju inte riktigt funkat tillsammans när det gäller buset men nu verkar det ha lossnat ordenligt. Kul!
Muhze och har också börjat säga till när han vill ut. Det är ingen jätte gest han gör, men är man bara lite uppmärksam så syns det tydligt. Så nu har han helt slutat poopa inne och det är ytterst sällan det dyker upp små pölar.
Den lilla monstret har också insett att man faktiskt sover på nätterna. Man springer inte omkring och skäller, bär iväg med skor eller försöker terrorisera familjens andra hund. Utan man ligger snällt i sitt lill hus och sooover.
Tyvärr blir Muhzes kliande bara värre och nästa vecka bär det av till veterinären. Hade planerat att åka redan den här veckan men min dunderförkylning och hållit mej hemma. Någon som har tips på en vet som är bra på kliiga hundar förresten? Min favorit har ju flyttat utomlands =(


image32

image44


-

Kommentarer
Postat av: Anna H

Vad skönt att han börjat sova om nätterna! Jobbigt med kliandet, hoppas du hittar någon bra vet. Har tyvärr inga tips där. KRAM!

2008-05-02 @ 19:17:07
URL: http://web.telia.com/~u25803499/
Postat av: Johanna, Millie & Muhze

Ja än så länge är det inte varje natt, men det är ett stooort steg i rätt riktning =)
Hoppas vi ses snart så vi kan träna lite strukturerat.

2008-05-03 @ 00:18:41
Postat av: Tina

Skönt att det börjar bli ordning på trollet. Hoppas att ni hittar någon lösning på kliandet.
Tina

2008-05-05 @ 22:16:49
URL: http://workinglabs.wordpress.com
Postat av: Sandra och Diesel

Halloj,

Jag har hört att Kerstin på http://www.djurakuten.se/ är bra. Vet i alla fall 2 som gått hos henne med hundar som kliar och fått ordentliga utredningar. Tyvärr med allergi som orsak i båda fallen, men då vet man i alla fall vad det är och så får man behandla där efter.
Hoppas det blir bättra för Muhze snart!
//Sandra

2008-05-06 @ 14:06:05
URL: http://diesel.zoomin.se
Postat av: Anna H

Hur går det med valpen och kliandet?

Klart du ska få mina kriterieplaner om du vill ;) Men de är varken bra eller spännande. Jag har skrivit för hand så länge, jag kan inget Word på den här datorn, så det får bli när vi ses.

Kram // Anna

2008-05-08 @ 13:11:53
URL: http://web.telia.com/~u25803499/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0