Dags att ta tag i gamla problem



Lilla trollet Muhze är tillbaks hemma efter en tid på landet. Om han var dålig på att gå i koppel innan han åkte är han ännu sämre nu. Han går ju extremt mycket lös men det känns löjligt att vi inte ska kunna få ordning på hans flängande.
Det som har varit svårt är att han tycker att det är extremt obehagligt när det stramar i halsbandet eller selen och då försöker kasta sej iväg.

Jag satt och läste på klickerforumet och hittade Silky leash metoden. Det verkade intressant att prova och jag kan tänka mej att Muhze kommer vara den perfekta kandidaten. Om du inte vet var Silky leash är, titta här: http://www.youtube.com/watch?v=1MkG0XHKzLQ&feature=related

Återkommer imorgon med steg 1.



-

Kommentarer
Postat av: jessicapessica

hallå.. nu är det dags att uppdatera!



Btw så har jag nu två säääfrar, en gul (blandis) och en vanlig. Ena är dock killens gammel.



2009-01-29 @ 10:07:29
URL: http://brusiperiferin.blogg.se/
Postat av: Anna H

Du är utmanad i min blogg!

2009-01-30 @ 12:05:52
URL: http://web.telia.com/~u25803499/
Postat av: Sara

Nu får du ta och uppdatera om hur det har gått!

2009-01-31 @ 23:24:25
URL: http://www.sarastassar.se
Postat av: jessicapessica

Tjo... ang php-koder så är jag otroligt dålig på det. Ingen koll alls. Men html däremot är betydligt skojigare. Kan du ngt om det? Hur som helst så har jag gjort en del sidor i blogg.se, där har man ju tillgång till alla koder och kan bestämma hur den skall se ut själv. Sen Styrt om trafiken så den går till den domän man vill. På så vis så blir hemsidan lika lätt att uppdatera som en vanlig blogg :D

Jag har gjort bla. www.ersboracing.se på så vis. Men då blir det lite reklam på sidan... men å andra sidan så kommer hemsidan, med domänkostnad bara att bli runt 300:-/år och det är kanske billigare än vad du betalar idag? Aja... sug på den karamellen ett tag :)

2009-02-25 @ 11:33:59
URL: http://brusiperiferin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0