Måndagkväll=Måndagsgruppen!


Först va det 10 träningssugna ekipage som skulle komma på Måndagsgruppen idag, men plötsligt föll fem bort pga sjukdom, lägenhetsvisningar osv. Så en liten, men laddad grupp träffades och tränade hårt.

Adam hade gjort framsteg, eller ska jag skriva "baksteg" med sitt backande. Och de fick flera gånger till ett riktigt bra fotgående med helt rätt attityd (som Eva skulle säga). Jag känner mej väldigt nöjd med att äntligen hitta en vecko-utmaning som faktiskt är en utmaning för K och Zion  Men känner jag dem rätt så sätter de säkert det här också efter lite pill...  Chiefa va pigg som en pelikan och satte grunderna till sitt halva varv direkt. Lite backa-träning på det så är det klart! 
Mopsen Balder blev plötsligt förälskad i Kelly och kunde inte koncentrera sej på nått annat. Kelly vart inte förälskad i någon, men kunde inte koncentrera sej ändå...  
Nykomlingen i gruppen, den söta lilla cc-fröken Hatti, skötte sej riktigt bra! Alla följde deras framsteg och va imponerade över hur bra de jobbade.

Balders, mattes mamma var ju med och tittade på idag. Hon va väldigt imponerad av er och era duktiga hundar! Speciellt när alla jobbade med kontaktövningarna och ett ekipage gick slalom imellan. Bra jobbat!

Veckans utmaning ser ut så här: man börjar med att stå nos mot näsa, hunden vänder 180 grader så att den hamnar med rumpan mot föraren. Sen backar hunden in mellan förarens ben. Lätt som en plätt va =)
Vill man sen köra överkurs kan man börja med att hunden backar ut från en och gör samma sak på lite avstånd. Men vi behöver ju inte ta i så vi spricker...



-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0